Hello There, Guest!

22-08-2010, 02:57 PM | Post: #1
maximpje 
hi guys i heard one solution for error 1002 could be running "something" as a "admin"
my questions are:
what does "something" mean?
and what do i have to run as a "admin"? The game BFH or my browser (FireFox)

or do i have to chnge to IE? Could that be a solution

I've tried to add router and firewall ports as well. Didn't work Sad
(This post was last modified: 22-08-2010 02:58 PM by maximpje.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22-08-2010, 03:02 PM | Post: #2
kickinbutt 
by something they mean run your browser as administrator
before you open browser right click it then choose run as admin
hope this helps
i know it works with vista and above dosent help with win XP
make shure your internet security isnt blocking this program or maybe a popup blocker/spyware program may be blocking this also

[Image: 2]
(This post was last modified: 22-08-2010 03:04 PM by kickinbutt.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-08-2010, 06:10 PM | Post: #3
Holefire
unfortunately it is not the solution, there is no solution, I have been searching for 2 weeks now, EA reps won't even address the issue.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25-08-2010, 06:02 AM | Post: #4
BulletEater 
(11-08-2010 12:31 AM)ub2old Wrote:  Close all back ground tasks that you are not using.
Close all browser windows and messengers that you are not using.
Make sure BFHeroes.exe is allowed through your firewall.
If you are using a wireless connection try a wired connection.
Check out This Alert

Here are some possible solutions to some connection issues.
1. Try forwarding These Ports in your router/firewall.
2. Try the tips in This Thread
3. Turn off all firewalls and antivirus programs

and have a look into this topic
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25-08-2010, 06:39 AM | Post: #5
Holefire
(25-08-2010 06:02 AM)BulletEater Wrote:  
(11-08-2010 12:31 AM)ub2old Wrote:  Close all back ground tasks that you are not using.
Close all browser windows and messengers that you are not using.
Make sure BFHeroes.exe is allowed through your firewall.
If you are using a wireless connection try a wired connection.
Check out This Alert

Here are some possible solutions to some connection issues.
1. Try forwarding These Ports in your router/firewall.
2. Try the tips in This Thread
3. Turn off all firewalls and antivirus programs

and have a look into this topic

doesn't work, tried this copy pasted list a few times already in various other threads, the only attempt at resolving it, but thanks anyhow
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25-08-2010, 11:40 AM | Post: #6
Strelok3 
Time usually help me, when i wait some hours, error dissapear.

[Image: 23lawk3.jpg]

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25-08-2010, 01:11 PM | Post: #7
WikiWiking 
i got same problem Sad need a help

[Image: 1]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25-08-2010, 06:26 PM | Post: #8
JBS 
(25-08-2010 01:11 PM)WikiWiking Wrote:  i got same problem Sad need a help

Look above at tips given by BulletEater in post #4 and try them first...

Find all posts by this user
Quote this message in a reply




Forum Jump:



X
Add this person to your friends list
Remove this person from your friends list
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend